Prenumerera på Kloka Hem

Nya ekohus handlar mycket om materialval och energismarthet, men vad ska vi göra åt de gamla husen som vi redan bor i?  

Kloka hem är inredningstidningen som diskuterar Led-lampor och slänger ut plasten ur köket, samtidigt som den visar vad vi kan ha istället. Kloka hem är ett vackert inspirerande magasin som kommer med sex nummer per år. 

Ordinarie helårspris är 319:- (endast Sverige), då får du sex nummer av Kloka hem (varav sommarnumret är ett dubbelnummer).

 

Aktuella kampanjer

Helår för endast 299 kr

Nu kan du få hela 6 nummer av Kloka hem för endast 299 kr (ordinarie pris 319 kr) varav sommarnumret är ett dubbelnummer fullpackad med spännande läsning. Endast Sverige.

Fyra nummer plus Stefans Stora Feta Röda endast 299 kr

Passa på! Just nu får du fyra nummer av Kloka hem tillsammans med Stefan Sundströms nya bok Stefans Stora Feta Röda för endast 299 kr (plus 50 kr porto). Endast Sverige.

Fyra nummer plus Stefans lilla svarta – Bokashi biokol & bakterier endast 299 kr

Stefans lilla svarta handlar om jord i bred bemärkelse. Här följer vi honom återigen ner i myllan – från ekosystem till tarmflora – som vanligt från det lilla till det stora, och som alltid med fokus på vad vi kan göra själva. På balkongen, i köket eller ute i rabatten, och på sätt som både sparar tid och resurser. Just nu får du boken tillsammans med fyra nummer av Kloka hem för endast 299 kr (plus 50 kr porto). Endast Sverige.

Tre nummer plus nya boken Kloka hus för endast 299 kr

För endast 299 kr får du nu hela 3 nummer av Kloka hem och den nya boken Kloka hus (värde 250 kronor), en rikt illustrerad inspirationsbok för dig som är nyfiken på ekologiskt byggande. Både för dig som vill renovera och vårda eller som funderar på att bygga nytt. Endast Sverige.

 

Teckna din prenumeration här!

 

Du kan också beställa din prenumeration från Varuhuset ETC, på kundtjanst@etc.se eller ring 08-410 359 00

Glöm inte att du också kan köpa lösnummer från vårat Varuhus om du saknar något äldre nummer. Du hittar dem här. 

Ladda ner gåvokort här!